Designed and built with care, filled with creative elements

Top

a a Mëso më Shumë Misioni i UBT UBT ka për mision edukimin profesional dhe kërkimin shkencor. Misioni i UBT lidhet me formimin bujqësor ... a a Mëso më Shumë Rankimi ne Web UBT rankohet në vend të parë ndër 35 Universitete Publike Dhe Jo Publike vë vendin tonë ... a Mëso më Shumë Senati Akdemik SENATI është organi më i lartë kolegjial akademik, përgjegjës për përmbushjen e misionit të UBT-së ...

Eventet

18 Tetor
UBT - Rruga Paisi Vodica 1025, Kamëz
15 Tetor @ 8:00 am - 5:00 pm
UBT - Rruga Paisi Vodica 1025, Kamëz
a

Rankimi në Web

a

Njoftime

a

Orari

UBT SOT

1105

Histori Suksesi

300

Pedagogë Të Shkëlqyer

116

Aktivitete te Skeduluara

22

Departamete

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Technology

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dua fillimisht t’ju uroj për fillimin e vitit të ri akademik 2020-2021, me dëshirën për të qenë një vit i suksesshëm dhe i mbarë për të gjithë ju, ndonëse ka nisur dhe zhvillohet në rrethana aspak të favorshme...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sign Up for Our Newsletter

    We are Social