Latest Activities

Fjala e Rektorit
Kam nderin dhe kënaqësinë t’ju uroj mirëseardhje në faqen zyrtare të Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT).
UBT është universiteti më i vjetër në Shqipëri, themeluar më 1 Nëntor, 1951. UBT ka funksionuar filllimisht si...
Misioni
UBT ka për mision edukimin profesional dhe kërkimin shkencor. Misioni i UBT lidhet me formimin bujqësor në drejtim të zhvillimit të bujqësisë moderne dhe garantimit të ushqimit të shëndetshëm dhe cilësor...
Pse UBT
Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT), është qëndra e vetme e formimit universitar, pasuniversitar, kërkimit shkencor, trajnimit dhe e ekstensionit në fushën e bujqësisë dhe ushqimit...

ERASMUS +

Shërbimet Online - Universiteti Bujqësor i Tiranës

Esse3 është një sistem i integruar për menaxhimin e mësimdhënies dhe shërbimeve drejtuar studentëve, orientimit, aplikimit në Universitet dhe jetës universitare deri në mbrojtjen e diplomës.Studenti mund të monitorojë studimet e tij përmes një kodi unik identifikimi që e shoqëron atë në gjithë eksperiencën e tij në Universitet: nga aplikimi deri pas diplomimit, ku gjithmonë mund të gjejë të gjitha informacionet në lidhje me jetën e tij universitare me një instrument transparent dhe interaktiv.Nëse keni probleme të çfarëdolloj tipologjie, kontaktoni IT e Universitetit.

Evente të ardhshme

Kërkimi Shkencor

Projekte

foto4 ubt

Bashkëpunime

Photo

Konferenca Shkencore

foto 8 ubt

INSTITUCIONE PARTNERE

next
prev