Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Video prezantuese për programet e studimit në biologji marine dhe akuakulturë në UBT

Njihuni me programet studimore në biologji marine dhe akuakulturë, një degë apo profil që është edhe e ardhmja e “Ekonomisë blu’’ në Shqipëri. Departamenti i akuakulturës dhe peshkimit në UBT ofron një sërë programesh për të rinjtë që dëshirojnë të profilizohen në këtë universitet dhe mbi të gjitha, do të kenë një të ardhme të sigurtë.