Designed and built with care, filled with creative elements

Top

a a a a Mëso më Shumë Misioni i UBT UBT ka për mision edukimin profesional dhe kërkimin shkencor. Misioni i UBT lidhet me formimin bujqësor... a a a a Mëso më Shumë Programet e Studimit UBT është një nga universitetet më të vlerësuara në vendin tonë me një gamë të gjerë programesh studimi... a a Mëso më Shumë Doktoraturë në UBT UBT është një qendër unike e arsimit të lartë në Shqipëri konsideruar fushat e studimit të cilat ajo mbulon... a a Mëso më Shumë Instituti i Gjuhëve të Huaja Aptis General Test i gjuhës angleze është tashmë i mundur të administrohet jo vetëm për studente/ë e UBT-së... a a Mëso më Shumë Kampusi UBT UBT është një qendër unike e arsimit të lartë në Shqipëri konsideruar fushat e studimit të cilat ajo mbulon... a Mëso më Shumë Senati Akademik Senati është organi më i lartë kolegjial akademik, përgjegjës për përmbushjen e misionit të UBT-së ... a a Mëso më Shumë Rankimi në Web UBT rankohet në vend të parë ndër 35 Universitete Publike Dhe Jo Publike vë vendin tonë...
a

Rankimi ne Web

a

Njoftime

a

Njoftime pune

13286

Histori Suksesi

60

Pedagoge Te Shkelqyer

347

Aktivitete te Skeduluara

30

Departamete

Arritjet Tona

Arritjet Tona

Arritjet Tona

Arritjet Tona

Arritjet Tona

Arritjet Tona

Arritjet Tona

Vlerat Tona

Universiteti bujqesor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Technology

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Dua fillimisht t’ju uroj për fillimin e vitit të ri akademik 2020-2021, me dëshirën për të qenë një vit i suksesshëm dhe i mbarë për të gjithë ju, ndonëse ka nisur dhe zhvillohet në rrethana aspak të favorshme...

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adip iscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Sign Up for Our Newsletter