Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Teuta Halilaj

Edukimi

MSc ne Fizike Universiteti I Tiranës, Fakulteti I Shkencave të Natyrës 2012

Bachelor në Fizike Universiteti I Tiranës, Fakulteti I Shkencave të Natyrës 2010

 

 

 

 

Lendet:

Fizikë

Fizikë- Meteorologji

 

 

 

Titulli :

Asistent lektor

 

Departamenti:

Departamenti I Fizikës dhe Shkencave të Aplikuara

 

Ndertesa:

Godina FSHP

 

Zyra:

 

 

Tel:

0685652995

 

Email:

Teuta.halilaj@ubt.edu.al