Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Stafi ndihmes Akademik DPA

 Edlira Sadiku

 

Diplomuar në Universitetin Bujqesor te Tiranes, ne vitet akademike 2001-2006. Eksperienca pune ne kompani private (OMV Albania) si dhe ne Institucione Shteterore (Universiteti Bujqesor i Tiranes). Pergjegjese e Zyres se Karrieres se Studenteve te FBM per vitet 2009-2015. Specialiste prane departamentit te Akuakultures dhe Peshkimit prane FBM nga viti akdemik 2016  dhe ne vazhdim.