Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Stafi ndihmës Akademik DSHU

Arjana Cango

Pozicioni i punës: Specialiste ne Laboratorin e Biologjise

Erjola Kopali

Pozicioni i punës: Specialist në Departamentin e Shkencave të Ushqimit dhe Bioteknologjisë

Lumturi Buzali

Pozicioni i punës: Specialiste ne Laboratorin e Mikrobiologjise dhe Bioteknologjise Ushqimore