Leksionin on-line me temë “Chlamydial and Enzootic Abortion of Ewes”, nga Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Dublin, Irlandë

Në datë 15 Prill 2021, nga ora 09:30 deri 10:30, Prof Bryan Markey i Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Dublin, Irlandë, ...
Read More

Bursa studimi në Indi për studentët e Universitetit Bujqësor të Tiranës

Indian Council for Cultural Relations (ICCR) që i përket Qeverisë së Indisë, ofron bursa për vitin akademik 2021-22 për studentët ...
Read More

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, z. Luigi Soreca vizitoi sot Universitetin Bujqësor të Tiranës

Ambasadori i Bashkimit Evropian në Shqipëri, z. Luigi Soreca vizitoi sot Universitetin Bujqësor të Tiranës ku u mirëprit nga Rektori ...
Read More

Konkursi i Studentëve FED invest _ UBT 2021

Zhvillimi Rural dhe Fuqizimi i Sipërmarrjeve ka nevojë për profesionistët e rinj Në zbatim të Marrëveshjes së Bashkëpunimit midis Universitetit ...
Read More

Ambasadori slloven vizition UBT

Ambasadori slloven në Shqipëri Peter Japelj i shoqëruar nga zëvendësambasadorja sllovene Milena Radenković, vizituan disa nga ambientet e Universitetit Bujqësor ...
Read More

Lajmerime

Projekte