Takimi i parë i Senatit Akademik të UBT-së Fjala e Rektorit Prof. Dr. Fatbardh Sallaku

Të nderuar pjesëmarrës, Ju falënderoj për praninë sot në këtë takim të parë të Senatit Akademik të UBT-së, ku merr ...
Read More

Fillimi i vitit të ri akademik 2020-2021 - Fjala përshëndetëse nga Rektori i UBT-së, Prof. Dr. Fatbardh Sallaku

Të dashur studente/ë, të nderuar kolege/ë. Dua fillimisht t’ju uroj për fillimin e vitit të ri akademik 2020-2021, me dëshirën ...
Read More

Konferenca Kombëtare “Bujqësia, një Shkencë Jetësore me Rrënjët në Biologjinë e Aplikuar”

Universiteti Bujqësor i Tiranës  zhvillloi në datën 3.12.2020 Konferencën Kombëtare: ‘’Bujqësia, shkenca jetësore me rrënjët në Biologjinë e Aplikuar’’ organizuar ...
Read More

UBT inauguron Fushën Eksperimentale të Bimëve Aromatike dhe Mjekësore në Valias

Datë 4 nëntor 2020 - Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvilloi ceremoninë e inaugurimit të Fushës Eksperimentale të Bimëve Aromatike dhe ...
Read More

Rektori i UBT, Prof. Dr. Fatbardh Sallaku, zgjidhet President i UniAdrion për Periudhën 2021-2022

Në datën 17 nëntor 2020, Universiteti Bujqësor i Tiranës mori pjesë në takimin e Asamblesë së Përgjithshme, organizuar online nga ...
Read More

UBT renditet në vendin e parë për frekuentimin online të mësimit dhe cilësinë e shërbimeve ndaj studentëve gjatë 3-mujorit të parë të vitit akademik 2020-2021

Qëndresa Qytetare ka publikuar së fundmi rezultatet e një sondazhi të kryer për mësimin online në nëntë universitete publike të ...
Read More

Prof. Dr. Agim Canko - Një figurë e shquar akademike në sektorin e bujqësisë

Në nderim të Prof. Dr. Agim Canko! Prof. Dr. Agim Canko, një nga emrat më të spikatur në fushën e ...
Read More

Histori Suksesi: Niko Qafoku - Një shkencëtar që na nderon të gjithëve

Niko Qafoku u diplomua me rezultate të shkëlqyera në Universitetin Bujqësor të Tiranës në vitin 1984 në Fakultetin e Agronomisë ...
Read More