INAUGURIMI I FUSHËS EKSPERIMENTALE TË BIMËVE DHE AROMATIKE DHE MJEKËSORE

View Gallery

PREZANTIMI I STRUKTURAVE DREJTUESE NË UBT

View Gallery

FJALIMI I REKTORIT TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS, PROF. DR. FATBARDH SALLAKU

View Gallery

PAMJE NGA PROÇESI I KORRJES SË GRURIT NË FERMËN DIDAKTIKE EKSPERIMENTALE TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

View Gallery

VIZITË E DELEGACIONIT NGA UNIVERSITETI BUJQËSOR I KINËS NË UNIVERSITETIN BUJQËSOR TË TIRANËS

View Gallery

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS MERR PJESË NË PANAIRIN “SHQIPËRIA PUNON TOKËN”

UNIVERSITETI BUJQËSOR I TIRANËS MERR PJESË NË PANAIRIN “SHQIPËRIA PUNON TOKËN”

View Gallery

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

View Gallery

CEREMONIA E FILLIMIT TË VITIT AKADEMIK 2019-2020

View Gallery

CEREMONI E DHURIMIT TË 130 TITUJVE TË LIBRAVE NGA AKADEMIA E SHKENCAVE E SHQIPËRISË

View Gallery

KONGRESI I NËNTË NDËRKOMBËTAR NË “SOIL’S CONTRIBUITON TO PEOPLE: FROM FOOD TO LIFE SUPPORTING SERVICES”

View Gallery

SYMPOSIUMI I 2-TË NDËRKOMBËTAR FOREST ENGINEERING AND TECHNOLOGIES (FETEC 2019): “HUMAN AND NATURE ORIENTED FOREST ENGINEERING”

View Gallery

PANAIRI I VI I KARRIERËS NË UNIVERSITETIN BUJQËSOR TË TIRANËS

Panairi i Karrierës, traditë e suksesshme e Universitetit Bujqësor të Tiranës në bashkëpunim me Qendrën e Karrierës dhe Alumni, u organizua për të gjashtin vit rradhazi, më datë 15 Maj 2019, pranë mjediseve të kampusit universitar

View Gallery

MIRATIMI I FONDIT PËR FERMËN DIDAKTIKE EKSPERIMENTALE TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS NË KUADËR TË PAKTIT PËR UNIVERSITETIN

Në kuadër të Paktit të Universitetit, me vendim të Këshillit të Ministrave, u miratua vendimi për t’i kaluar Universitetit Bujqësor të Tiranës, fondin prej një milonë euro për Fermën Didaktike Eksperimentale (FDE)...

View Gallery

PAKTI PËR UNIVERSITETIN DIJE – PUNËSIM – ZHVILLIM EKONOMIK

Në datën 04.03.2019, në sallën “Behar Male” të Universitetit Bujqësor të Tiranës, u zhvillua takimi me tematikë “Pakti për Universitetin, nevojat për aftësinë në tregun e punës”. Në këtë takim...

View Gallery

PANAIRI I V I KARRIERËS DHE NËNSHKRIMI I MARRËVESHJES SË BASHKËPUNIMIT MIDIS KUVENDIT TË SHQIPËRISË DHE UBT

Panairi i Karrierës, traditë e suksesshme e Universitetit Bujqësor të Tiranës në bashkëpunim me Qendrën e Karrierës dhe Alumni, u organizua për të pestin vit rradhazi, më datë 13 qershor 2018

View Gallery

VIZITË E MINISTRIT TË TURIZMIT DHE MJEDISIT NË KUADËR TË PROJEKTIT “SMILE ALBANIA”

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Z. Blendi Klosi dhe përfaqësues të  Agjensisë  Kombëtare të Zonave të  Mbrojtura, më  datë  08.06.2018, vizituan   Universitetin Bujqësor të  Tiranës, në ...

View Gallery

VIZITË E KRYEMINISTRIT Z. EDI RAMA, NË KUADËR TË PROMOVIMIT TË SKEMËS MBËSHTETËSE PËR BUJQËSINË DHE ZHVILLIMIN RURAL PËR VITIN 2018

Vizitë e Kryeministrit Z. Edi Rama, në kuadër të promovimit të skemës mbështetëse për bujqësinë dhe zhvillimin rural për vitin 2018

View Gallery

VIZITË E AMBASADORES SË MBRETËRISË SË HOLLANDËS

Vizitë e Ambasadores së Mbretërisë së Hollandës, Znj.Dewi van de Weerd, në Universitetin Bujqësor të Tiranës

View Gallery

FESTIMI I 65 VJETORI TË THEMELIMIT TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

FESTIMI I 65 VJETORI TË THEMELIMIT TË UNIVERSITETIT BUJQËSOR TË TIRANËS

View Gallery

SIMULTANE SHAHU

SIMULTANE SHAHU

View Gallery

VIZITA E AMBASADORIT TË FEDERATËS RUSE

VIZITA E AMBASADORIT TË FEDERATËS RUSE

View Gallery

BURSAT HUNGAREZE PER STUDENTET SHQIPTARE

BURSAT HUNGAREZE PER STUDENTET SHQIPTARE

View Gallery

VIZITË E DREJTORIT TË MARRËDHËNIVE ME JASHTË I UNIVERSITETIT TË SHËN PETËRBURGUT

VIZITË E DREJTORIT TË MARRËDHËNIVE ME JASHTË I UNIVERSITETIT TË SHËN PETËRBURGUT

View Gallery

KONFERENCA E DYTË NDËRKOMBËTARE “BIOTECHNOLOGY IN AGRICULTURE”

KONFERENCA E DYTË NDËRKOMBËTARE “BIOTECHNOLOGY IN AGRICULTURE”

View Gallery

VIZITË E DELEGACIONIT TË UNIVERSITETIT TË SIIRT NË TURQI

Vizitë e delegacionit të Universitetit të Siirt në Turqi në Universitetin Bujqësor të Tiranës

View Gallery

PANAIRI I IV I KARRIERËS NË UNIVERSITETIN BUJQËSOR TË TIRANËS

PANAIRI I IV I KARRIERËS NË UNIVERSITETIN BUJQËSOR TË TIRANËS

View Gallery