Shtyrje e datave të provimeve Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit

Per shkak te situates se krijuar nga nderprerja e proçesit te mesimit, sezoni i riprovimeve para diplomes si dhe mbrojtja e diplomes te planifikuara ne muajin Mars, do te shtyhen ne nje periudhe tjeter kohe per te cilen do t’ju njoftojme ne ditet ne vazhdim.

Kliko këtu: Shtyrje data provimesh