Orari i mësimit, Semestri i Dytë Fakulteti i Shkencave Pyjore

Orari i Mësimit, Semestri i Dytë, Viti Akademik 2019-2020

Bashkangjitur do të gjeni Orarin e Plotë  Fakulteti i Shkencave Pyjore .
Në të do të gjeni Leksionet, Seminaret, Sallat dhe Pedagogët që zhvillojnë modulet përkatëse.

Kliko këtu: DEPARTAMENTI INDUSTRISE SE DRURIT
Kliko këtu: DEPARTAMENTI I PYJEVE