Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Sonila Cocoli

Edukimi

PhD, Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranes, 2012

Master Shkencor në Mjekësi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2008

Master Shkencor në Mjekësi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2006

 

Lendet:

Mikrobiologji Veterinare / Hyrje në Mikrobiologji Veterianre / Biologji dhe Mikrobiologji

Interesat kërkimore

Mikrobiologji klinike dhe Zoonozat e lidhura me shendetin publik veterinar

TITULLI

Lektor

 

DEPARTAMENTI

Departamenti i Shëndetit Publik Veterinar

 

NDERTESA

Godina FMV, kati tretë

Zyra: 307

TELEFONI

0696989401

EMAIL: scocoli@ubt.edu.al