Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Shtyrje e datave të provimeve për Fakultetin e Mjekësisë Veterinare

Për shkak të gjendjes së krijuar nga ndërprerja e procesit mësimor njoftojmë të gjithë studentët dhe pedagogët se të gjitha datat e planifikuara për provimet do të spostohen për një periudhë afërsisht 2 javore.

Kliko këtu: Njoftim