Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Shtyhet thirrja për Aplikime në Programin Master Erasmus Mundus MEDfOR deri në 31 Janar 2021 !!!

Masteri në Pylltari Mesdhetare dhe Menaxhimit të Burimeve Natyrore (MEDfOR) është një program ndërkombëtar dy-vjeçar i klasit botëror në fushën e Pylltarisë dhe Qëndrueshmërisë, i zbatuar në 2012. Eshtë programi i vetëm në Evropë që adreson njëkohësisht sfidat ekonomike, ekologjike dhe sociale të menaxhimit të qëndrueshëm të pyjeve mesdhetare dhe burimeve natyrore.

Që prej fillimit te projektit, Universiteti i Tuscia ka qenë partner i Konsorciumit MEDfor.
Programi MEDfOR është i hapur për kandidatë nga e gjithë bota, të cilët kanë një diplomë bachelor në Shkencat Biologjike, Shkencat e Mjedisit dhe Tokës, Matematikë, Ekonomi, Inxhinieri, Kimi, Biokimi ose fusha të ngjashme.

Ka bursa specifike në dispozicion të studentëve të Ballkanit Perëndimor (Shqipëri, Bosnjë dhe Hercegovinë, Kosovë, Mal i Zi).

Website: https://www.medfor.eu/

How to apply: https://www.medfor.eu/content/how-apply

Kliko këtu: Call for Applications to the Erasmus Mundus Master Programme MEDfOR