Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Rezidenca Studentore Universitare njofton të gjithë studentët se ka akoma vende të lira dhe se mund të rezervojnë dhomën e tyre edhe në platformën online.

Dokumentacioni i detyrueshëm për tu regjistruar dhe akomoduar është si më poshtë:
1. Karta e studentit/ Vërtetim fakulteti,
2. ID,
3. Foto,
4. Mandat pagese.
Dokumentacioni i kërkuar për të kryer rezervimin online (vetëm mandati i pagesës në bankë) duhet të dërgohet në numrat e telefonit/WhatsApp sipas godinave përkatëse: Rezidenca 1 UBT me nr telefoni (0688513348),
Rezidenca 6 UBT me nr telefoni (0688513348).
Rezervimi mund të bëhet edhe në adresat si më poshtë:
Info: +355 42253458
Cel: +355 69 27 63 497   +355 69 42 92 229
Kujdes: Rezervimi është i vlefshëm brenda afatit 3 (tre) ditor nga momenti i aplikimit.
Suksese dhe një vit të mbarë akademik.