Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Regjistrimet për testin APTIS

APTIS
Regjistrimet për testin APTIS
Data e aplikimit për testin APTIS
Këndi Gjerman

Regjistrimet për testin APTIS

Pranë UBT-se kanë filluar regjistrimet për dhenien e testit “Aptis”, test i çertifikuar i gjuhës angleze.

Provimi zhvillohet dy here ne muaj dhe administrohet në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës, godina – A e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit.

Kontakt

Agime Kërcuku
Cel: 0672022295
Email: akercuku@ubt.edu.al