Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Rastet studimore dhe pytjetet orientuese për provim formimin

Bashkangjitur do të gjeni rastet studimore dhe pytjetet orientuese për provim formimin, për studentët e kursit të tretë  në  degën Menaxhim Turizëm Rural.

Kliko këtu: Rastet Studimore dhe Pyetjet 2018 – 2019