Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

PROGRAMI I BURSAVE RUMUNE VITI AKADEMIK 2022-2023

Ministria e Punëve të Jashtme e Rumanië njofton për ofrimin e bursave për vitin akademik 2022-2023, në ciklin e studimeve Bachelor, Master dhe Doktoraturë.
Dokumentet e kërkuara nga pala rumune (të gjitha të përshkruara më hollësisht në formatin e aplikimit) përfshijnë:

1) diplomën,
2) listën e notave;
3) certifikatën personale;
4) kopje të pasaportës;
5) CV.

Aplikimi për bursë mund të kryhet vetëm përmes platformës “Studio në Rumani”, e cila është edhe ne gjuhën angleze, për informacion më të detajuar mbi kushtet dhe mënyrën e aplikimit, klikoni në link-et më poshtë:

https://arsimi.gov.al/wp-content/uploads/2021/12/7339-njoftim-web_bursa-rumune-29-12-2021.pdf

https://studyinromania.gov.ro