Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Orari i Mësimit, Semestri i Parë, Fakultetit i Shkencave Pyjore, Viti Akademik 2019-2020

Orari i Mësimit, Semestri i Parë, Viti Akademik 2019-2020

Bashkangjitur do të gjeni Orarin e Plotë Fakultetit të Shkencave Pyjore.
Në të do të gjeni Leksionet, Seminaret, Sallat dhe Pedagogët që zhvillojnë modulet përkatëse.
Ju urojmë suksese në Vitin Akademik 2019 – 2020!

 

Kliko këtu: Departamenti i Pyjeve
Kliko këtu: Departamenti i Industrisë së Drurit

FACEBOOK:  Universiteti Bujqësor i Tiranës Faqja Zyrtare
FACEBOOK:  www.facebook.com/ubtpublic