Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Orari i Mësimit, Semestri i Parë, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, Viti Akademik 2019-2020

Orari i Mësimit, Semestri i Parë, Viti Akademik 2019-2020

Bashkangjitur do të gjeni Orarin e PlotëFakultetit të Mjekësisë Veterinare.
Në të do të gjeni Leksionet, Seminaret, Sallat dhe Pedagogët që zhvillojnë modulet përkatëse.
Ju urojmë suksese në Vitin Akademik 2019 – 2020!

Kliko këtu: Orari i mësimit FMV