Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Orari i mësimit, Semestri i Dytë Fakulteti i Mjekësisë Veterinare

Orari i Mësimit, Semestri i Dytë, Viti Akademik 2019-2020

Bashkangjitur do të gjeni Orarin e Plotë  Fakulteti i Mjekësisë Veterinare.
Në të do të gjeni Leksionet, Seminaret dhe Sallat që zhvillojnë modulet përkatëse.

Kliko këtu: FMV ORARI SEM II 2020