Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Njoftim për Shtyp për Konferencën me fokus në “Përshtatjen dhe Ulja e Ndryshimeve Klimatike, OpenEARTH”

Njoftim për Shtyp për Konferencën me fokus në “Përshtatjen dhe Ulja e Ndryshimeve Klimatike, OpenEARTH” në Selanik të Greqisë, në kudër të projektit BalkanRoad.

Kliko këtu: BalkanROAD Press Release 24.02.2020