Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Newsletter Vol.1 Nr.3

Universiteti Bujqësor i Tiranës dhe Universiteti BOKU i Vjenës, drejt një bashkëpunimi afatgjatë UBT-BOKU per realizimin e strategjisë së zhvillimit “UBT 2030’’

Një ndër aktivitetet më të rëndësishme të zhvilluara në UBT gjatë tremujorit të fundit ishte vizita në këtë IAL e një stafi akademik të lartë nga Universiteti BOKU i Vjenës, vizitë e cila synonte arritjen e një partneriteti strategjik të […]

Inaugurohet këndi i gjuhës gjermane në UBT

Inaugurimi në UBT i “German Corner’’ degës së qendrës “Goethe’’ e cila do të jetë në shërbim të studenteve/ëve të këtij kampusi universitar që dëshirojnë të mësojnë apo të perfeksionojnë gjuhën gjermane, ishte një tjetër risi dhe arritje për UBT. […]

GIZ Albania dhe ekspertët mikrobiologë gjermanë vizitë në UBT për laboratorin e SARS CoV-2

Përfaqësuesit e GIZ Albania dhe ekspertët gjermanë vizituan në fillim të shtatorit të këtij viti Laboratorin e Agromjedisit dhe Ekologjisë në UBT ndërsa u njohën edhe me ambientet ku do të ndërtohet laboratori i ri për SARS CoV-2. Në kuadër […]

Ambasadori austriak në Shqipëri, vizitë kortezie në Universitetin Bujqësor të Tiranës

Ambasadori austriak në Shqipëri zhvilloi nw fund tw gushtit njw vizitë kortezie në Universitetin Bujqësor të Tiranës. Dr. Christian Steiner u mirëprit në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës nga Rektori i këtij institucioni arsimor Prof. Dr. Fatbardh Sallaku dhe […]

Rama: UBT është një nga pikat më strategjike ku projektohet zhvillimi i vendit, ku jepet dija për një sektor që do të shkojë duke u zhvilluar.

Me mjaft interes u përcoll në mediat kombëtare dhe jo vetëm vizita e Kryeministrit shqiptar në qershor të këtij viti në UBT, ku ndër të tjera ai theksoi se UBT është një nga pikat më strategjike ku projektohet zhvillimi i […]

UBT dhe biznese të ndryshme bëhen bashkë në panairin “Ditë e Hapur”

Universiteti Bujqësor i Tiranës e Qendra e Karrierës dhe Alumni në këtë universitet organizuan në datën 30.06.2021 aktivitetin me titull “Ditë e hapur në UBT’’. Në ambientet e kampusit të UBT-së ishin të pranishëm me stendat e tyre përfqësues të […]

Stafi i UBT-së mer dozën e dytë të vaksinës anticovid

Në vijimësi të ndjekjes së rregullave të përcaktuara nga autoritetet për të parandaluar përhapjen e COVID 19, UBT ndërmori dhe zbatoi me përpikmëri fushatën e vaksinimit anti-COVID dukeb marrë dozën e dytë të vaksinës në 16 qershor të këtij viti. […]

Çertifikohet stafi i Qëndrës së Karrierës dhe Alumni

Në qershor të këtij viti UBT shënoi një tjetër sukses si një ndër institucionet arsimore me ambicie dhe pritshmëri të mëdha për cilësinë e mësimdhënies dhe kualifikimit të stafit të tij dhe që vijon të punojë fort në këtë drejtim. […]

Studentë të UBT-së vlerësohen me çmime nga FED invest

Në 14 qershor të këtij viti u zhvillua në ambientet e UBT ceremonia e ndarjes së çmimeve për studentët fitues të konkursit me temë ‘’Zhvillimi rural dhe fuqizimi i sipërmarrjeve për profesionistët e rinj’’, një event i organizuar në bashkëpunim […]