Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Natalia SHOSHI

Edukimi

 “Profesor”, Universiteti Bujqësor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 2013

 “Profesor i Asociuar ”, Universiteti Bujqësor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 2001

 “Doktor i Shkencave”, Universiteti Bujqësor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 1994

 “DiplomimiUniversiteti Bujqësor i Tiranës, Fakulteti i Mjekësisë Veterinare, 1982

 

Lendet:

Higjiena e kafshëve dhe mbrojtja e mjedisitnë Universiteti Bujqesor i Tiranes, Fakulteti i Mjekësise Veterinate

 

Higjiena e kafsheveUniversiteti Bujqesor i Tiranes, Fakulteti i Bujqesisë

 

 

Interesat kërkimore

  • Vleresimi sasior i mbarështimit (linear score) dhe parandalimi i mastitit në gjedhin e qumeshtit
  • Parandalimi i infeksioneve nozokomiale në klinikat e kafshëve të shoqerimit
  • Menaxhimi i Integruar i Pesteve (MIP) në blegtori
  • Vleresimi higjienik i Ajrit & Ujit në ferma dhe shendeti i tufës
  • etj

Titulli:

Profesor

 

Departamenti:

Shëndetit Publik Veterinar, FMV

 

 

Ndërtesa:

Fakulteti i Mjekësisë Veterinare

 

Zyra:

307

 

 

Telefoni

0674065029

 

e-mail:

nataliashoshi@hotmail.com

nataliashoshi@ubt.edu.al