Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Masat e marra për rishikimin e kushteve të studentëve Vendim Senati 14.12.2018

Senati Akademik i Universitetit Bujqësor të Tiranës, ka marrë masat për rishikimin e kushteve të studentëve.

Senati i UBT është impenjuar maksimalisht për të plotësuar 8 pikat e studentëve duke ngritur edhe grup pune me pedagogë, ekspertë financash dhe studentë.

Kliko këtu: Vendim Senati 14.12.2018