Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Marsel Keci

Edukimi

Master Shkencor në Shkenca Biologjike me profil ne “Të Ushqyerit dhe Ushqimet Funksionale”, Università di Camerino, Camerino (MC), IT, 2014

Bachelor në Biologji Ushqimore, Università di Camerino, Camerino (MC), IT, 2011

Lendet:

Ushqimet dhe te Ushqyerit e Njeriut, Kimia Ushqimore

Interesat kërkimore

Roli i ushqimeve ne mikrobiomen intestinale, komunikimi dydrejtimësh ndërmjet mikroflorës dhe mukozës se zorrës, efektet e lendeve funksionale/toksike ne shëndetin e zorrës dhe mirëqenien ne përgjithësi.

Titulli :

Asistent lektor,

 

Departamenti:

Departamenti i Shkencave të Ushqimit dhe Bioteknologjisë, Fakulteti i Bioteknologjisë dhe Ushqimit

 

Ndertesa:

Godina E

Zyra:

 

Tel:

0674508065

Email:

marselkeci@gmail.com