Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Leksionin on-line me temë “Chlamydial and Enzootic Abortion of Ewes”, nga Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Dublin, Irlandë

Në datë 15 Prill 2021, nga ora 09:30 deri 10:30, Prof Bryan Markey i Fakultetit të Mjekësisë Veterinare, Dublin, Irlandë, në bashkëpunim me Prof Xhelil Koleci, do të realizojë on-line leksionin me temë “Chlamydial and Enzootic Abortion of Ewes”.

Ftohen studentet e vitit të tretë, katërt dhe personeli akademik të ndjekë on-line këtë leksion, duke klikuar në linkun:

https://us02web.zoom.us/j/259320759?pwd=NGsraFA4WklPcThtK3lJS2dNU1EyZz09

Meeting ID: 259 320 759  Passcode: 016236

Kolegji Universitar Dublin, Irlandë, renditet ndër 1% të universiteteve më të mira në botë, ndërsa Fakulteti i Mjekësisë Veterinare renditet i 23 në botë, dhe është një nga 7 fakultetet e vetme Europiane Veterinare i cili ka akreditim të plotë Amerikan krahas atij European.

Profesor Bryan Markey ka një karrierë të pasur akademike dhe është autor i shumë publikimeve të artikujve në revistat prestigjioze të fushës së veterinarisë dhe teksteve ndërkombëtare. Ai është Diplomat dhe zevendës President i Kolegjit Europian të Mikrobiologjisë Veterinare.

Një CV të përmbledhur të Profesor Bryan Markey, e gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://instant.al/ubttest/cv_professor-bryan-markey-mvb/