Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Konkursi i Forumit Rinor 2021

Rome MED Mediterranean Dialogues 2021 shpall edicionin e tretë të “Youth Forum Contest – Green and sustainable solutions for the future

Qëllimi i konkursit është t’u jap të rinjve të rajonit Mesdhetar një shans për të prezantuar projekte inovative që synojnë lehtësimin e dialogut dhe nxitjen e zhvillimit dhe bashkëpunimit në rajonin e gjerë të Mesdheut, në të cilat dy projektet fitues do të kenë mbështetjen për t’u financuar në zbatimin e projektit.

Për të aplikuar në përzgjedhjen fillestare, garuesve u kërkohet të japin dokumentat e mëposhtëm deri në 31 Maj:

  1. Një letër e shkurtër motivimi (duke shpjeguar pse dëshironi të merrni pjesë në Konkursin e Forumit Rinor MED2021, jo më shumë se 200 fjalë, në formatin pdf)
  2. Një përshkrim i plotë i projektit të tyre (në formatin PowerPoint, të ruajtur në pdf).
  3. Një CV (në formatin pdf)

 

Për të aplikuar si edhe për më shumë informacion, ju lutem klikoni https://med.ispionline.it/youth-forum-contest-2021/