Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Konferenca ndërkombëtare me fokus në “Përshtatjen dhe Ulja e Ndryshimeve Klimatike, OpenEARTH”

Në kuadër të projekti BalkanRoad ku UBT është partner, në datat 12, 13, 14 dhe 15 Shkurt do të oraganizohet konferenca ndërkombëtare me fokus në “Përshtatjen dhe Ulja e Ndryshimeve Klimatike, OpenEARTH” në Selanik të Greqisë.

Ju ftojmë të merrni pjesë duke mësuar detajet rreth axhendës në linkun më poshtë:

Kliko këtu:  https://balkanroad.eu/content/uploads/OpenEARTH-2020_FINAL_Agenda.pdf