Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Klubi Letrar Studentor

  • Në Maj 2017, Forumi Ekonomik Studentor në bashkëpunim me Qendrën Filozofike Kuturore “Akropoli i Ri”, organizuan “Klubin Letrar Studentor”, në një nga sallat e Bibliotekës Shkencore “Mentor Përmeti” dhe me mbështetjen e stafit të bibliotekës.