Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Klubi Ekonomistëve

Klubi Ekonomistëve është një organizim studentor të cilët respektivisht besojnë në idetë liberale ose jo liberale për zhvillimin e ekonomisë dhe tregut.

I krijuar nga studentët e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit.Aktiviteti I klubit lidhet me vizita në bizneset shqiptare, për t’I pare si raste studimore, për të kuptuar më shumë si krijohet, si funksionon dhe si rritet një biznes.Kubi organizon debate, tryeza të rrumbullakëta për të diskutuar mbi bizneset, ku janë të ftuar pedagogë, student dhe përfaqësues të biznesit.