Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Klotilda Marku (Sula)

 

Edukimi

PhD, Shkencat e Bioteknologjisë dhe Ushqimit, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2016

Master Shkencor në “Hortikulturë”, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2006

Bachelor “Teknologji Agroushqimore”​ Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë , 2003

Lendet:

  • Distilatet alkoolike (leksione & seminare & laboratore) (Kursi III – Vreshtari-Enologji, FBU)
  • Enologjia, teknologjia e pijeve alkolike (leksione & seminare) (Kursi III – Inxhinieri Agroushqimore, FBU)
  • Enologji II (leksione & seminare) (Kursi III – Vreshtari-Enologji, FBU)
  • Administrim Karrire (leksione & seminare) (Kursi III – Shkencat e Ushqimit

dhe të ushqyerit, FBU)

  • Aftësim në sipërmarrje dhe administrim Karrire (leksione & seminare)

(MP– Cilësia dhe siguria ushqimore; Analizat e ushqimeve. FBU)

Interesat kërkimore

Zhvillimi i produktit ushqimor. Inovacioni në industrinë ushqimore. Bioteknologjia. Prodhimi dhe cilësia e pijeve alkoolike, likernave dhe verës. Aftësimi në karrirë dhe sipërmarrje.

Titulli :

Doktor i shkencave

 

Departamenti:

Teknologjisë Agroushqimore

 

Ndertesa:

Godina F (Kantina FBU)

Zyra:

Zyra 004

Tel:

0672005894

Email:

ksula@ubt.edu.al: klodimarku@gmail.com