Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Këndi Gjerman

APTIS
Regjistrimet për testin APTIS
Data e aplikimit për testin APTIS
Këndi Gjerman

Këndi Gjerman

Pranë Departamentit të Gjuhëve të Huaja në ambientet e Fakultetit të Ekonomisë dhe Agrobiznesit është hapur “German Corner”, e cila do të vihet në shërbim të studentëve të kampusit universitar UBT, të cilët dëshirojnë të mësojnë gjuhën gjermane. Ky kënd u mundësua me mbështetjen e Goethe-Zentrum Tirana, pjesë e rrjetit ndërkombëtar të Instituteve Gëte dhe ka mision nxitjen dhe zhvillimin e bashkëpunimit gjuhësor dhe kulturor ndërmjet Gjermanisë dhe Shqipërisë.

Kontakt

Agime Kërcuku
Cel: 0672022295
Email: akercuku@ubt.edu.al