Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Kastriot Korro

Edukimi

Studime postdoktoraturë në Universitetin e Selcukut mbi Semundjet e Kafsheve te Egra , 2010-2011

PhD, Mjekesi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, 2008

Master Shkencor në Mjekësi Veterinare, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tiranë, 2005

Mjek Veteriner, Universiteti Bujqësor i Tiranës, Tirane , 1994

 

Lendet:

Sëmundjet e Kafshëve të Egra dhe Mbarështrimi dhe Patologjitë e Bletës dhe Krimbit të Mëndafshit

 

Interesat kërkimore

Sëmundjet e Kafshëve të Egra, Patologjit e Bletës dhe Krimbit të Mëndafshit, Mbrojtja e faunës së Egër, Mjekësia konservuese e specieve në rrezik zhdukje, Zoonozat nga fauna e egër dhe Ekopatologjit 

TITULLI

Prof. Asoc. Dr. Kastriot KORRO Lektor për lëndët: Sëmundjet e Kafshëve të Egra  dhe Mbarështrimi dhe Patologjitë e Bletës dhe Krimbit të Mëndafshit

 

DEPARTAMENTI

Shëndeti Publik Veterinar

 

NDERTESA

Godina Kryesore FMV

 

Kabineti i Sëmundjeve të Kafshëve të Egra

 

TELEFONI +355673307007