Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Irma Qinami

Edukimi 

Prof. As, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2013

Master Shkencor në Shkencat Ekonomike, Menaxhim, Marketing dhe Finance, Instituti Agronomik Mesdhetar i Chania (MAICh), Greqi, 2003

Bachelor në Ekonomi Dhe Politika Agrare, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2000

Lëndët

Mikroekonomi I, Mikroekonomi II, Mikroekonomi III

Kerkimet Shkencore

Analiza e Konkurueshmerise se Sektorit Agroushqimor. Zgjedhja Konsumatore.

Titulli :

Profesor i  Asociuar

 

Departamenti:

Ekonomi dhe Politika te Zhvillimit Rural

 

Ndertesa:

Godina A FEA,

Zyra:

Zyra 109A

Tel:

 

Email:

irmaqinami@ubt.edu.al