Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Ina Vejsiu

Edukimi

PhD, Inxhineri Pyjore, Universiteti Bujqesor i Tiranes, 2014

Master Shkencor në Ekonomi dhe Politika agrare, Universiteti Bujesor i Tiranes, Tirane, 2011

Bachelor në Ekonomi dhe Agrobiznes, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane , 2008

Bachelor në Jurisprudence, Universiteti Luarasi,  Tirane , 2008

 

Lendet:

Njohuri per te Drejten, Legjislacion Pyjor, Finance- Kontabilitet, Menaxhim Karriere, Marketingu Nderkombetar i Produkteve drusore, Ekonomia e Burimeve Natyrore,

Interesat kërkimore

Legjislacioni Pyjor, Tregtimi i produkteve drusore, E drejta e punes, Marredheniet me Publikun.

Titulli :

Profesor

 

Departamenti:

Fizike dhe Shkenca te Aplikuara

 

Ndertesa:

Godia FSHP

 

Zyra:

Zyra 210

 

Tel:

0686014994

 

Email:

inavejsiu@ubt.edu.al