Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Takimi me Asamblenë Akademike të Universitetit

Takimi i Rektoratit të Universitetit Bujqësor të Tiranës

me Asamblenë Akademike të Universitetit

 

Më datë 29 Maj 2017, Rektorati i Universitetit Bujqësor të Tiranës (UBT), realizoi një takim me Asamblenë Akademike (AA) të Universitetit me tamatikë “Informimi i AA-së lidhur me rezultatet e veprimtarisë së Rektoratit të UBT-së në harkun kohor të një viti”.

Pikat në të cilat Rektori i UBT-së Prof. Dr. Bari Musabelliu u ndal gjatë prezantimit ishin:

· Masterplani dhe ndërhyrjet emergjente në kampusin e UBT-së

· Menaxhimi dhe Kërkimi shkencor

· Mësimdhënia në UBT – viti akademik 2016-2017

· Transparenca financiare – Buxheti i UBT-së për vitin 2017

Pas prezantimit pyetje dhe diskutime u ngritën nga ana e stafit akademik të pranishëm në sallë.

Në mbyllje të takimit, Rektori i UBT-së Prof. Dr. Bari Musabelliu siguroj AA se në përfundim të vitit të dytë të drejtimit të UBT-së, një takim i ngjashëm do të realizohet sërisht nga ana e Rektoratit.