Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

GMK Mikrobiologjia dhe Bioteknologjia Ushqimore

Prof. Asoc. Dr. Rozeta Hasalliu
Pedagoge
GMK: Mikrobiologjisë dhe Bioteknologjisë Ushqimore
Lokacioni zyres: DSHUB
E-mail: rhasalliu@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

M.Sc: Ervin Shishmani
Asistent lektor
Lokacioni zyres: (DSHUB)
E-mail: eshishmani@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

Prof. Dr. Kapllan Sulaj
E-mail:ksulaj@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

 

 

 

Prof. Dr. Kristaq Sini
Përgjegjës i GKM
GMK: Bioteknologjia dhe Mikrobiologjia Ushqimore
Lokacioni zyres: DSHUB
E-mail: k.sini@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

Erjon Mamoçi

Email: mamocie@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë