Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

GMK Mikrobiologji Klinike dhe Patologjite ne Ekosistemet e Specieve ne Rritje Industriale

Prof. Asoc. Tana Kika
E-mail: t.shtylla@ubt.edu.al
Drejtuese e GMK: Mikrobiologji Klinike dhe Patologjitë në Ekosistemet e Specieve në Rritje Industriale

Shikoni profilin e plote

 

Prof. Natalia Shoshi
E-mail: nataliashoshi@ubt.edu.al

Shikoni profilin e plote

 

 

Prof. Ilirian Kumbe
E-mail: Ilir.kumbe@ubt.edu.al

Shikoni profilin e plote

 

Dr. Sonila Cocoli
E-mail: scocoli@ubt.edu.a

Shikoni profilin e plote