Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

GMK i Silvikulturës

GMK i Silvikulturës

Prof. Dr. Fatmir LACEJ (flacej@ubt.edu.al)

Përgjegjësi i Grupit Mesimor-Kërkimor te Silvikultures

 

I diplomuar ne vitin 1978, Prof. Dr. Fatmir Laçej, ka filluar punë si pedagog në UBT, Fakulteti i Shkencave Pyjore në vitin 1998, duke patur një përvojë në mësimdhënie prej 20 vitesh.

Shikoni profilin e plote 

 

 

 

 

Prof. Dr. Vath TABAKU

Përgjegjës i Departamentit te Pyjeve

(vtabaku@ubt.edu.al) & (https://sites.google.com/a/ubt.edu.al/vtabaku)

Profesor pranë Departamentit të Pyjeve prej 24 vitesh dhe eshte zhgjedhur në pozicio-nin e Përgjegjësit të Departamentit të Pyjeve në vitin 2016. Ka qenë Dekan i fakultetit për 8 vjet në periudhën 2008-2016.

Shiko profilin e plote