Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

GMK Arkitekturë Peizazhi

Departamenti i Hortikulturës dhe Arkitekturës së Peizazhit
Fakulteti i Bujqësisë dhe i Mjedisit
Misoni dhe Vizioni
Përgjegjësi i Departamentit
Grupet Mësimore Kërkimore
Stafi Ndihmës Akademik
Programet e studimit
Informacion për studentët

Zydi Teqja Prof. Asoc. (Kryetar)

E-mail: zteqja@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

 

Gjok Vuksani Prof. Asoc.

E-mail: gjvuksani@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

Lush Susaj Prof.

E-mail: lsusaj@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

Dea Buza, Ark.

Email: dbuza@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë

 

Silvi Jano, Urb.

Email:

Shiko profilin e plotë

 

 

 

Enkela Hasa, Ark.

Email: ehasa@ubt.edu.al

Shiko profilin e plotë