Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Gerald MUÇA

Edukimi

PhD në Neuroshkenca, Universiteti Miguel Hernandez, Spanje, 2020

Master Shkencor në Neuroshkenca, nga Kerkimi tek Klinika, Universideti Miguel Hernandez, Spanjë, 2013

Master Shkencor në Gjenetika e Kafsheve dhe Bioteknologjia e Riprodhimit, Univesiteti i Politeknik i Velencias, Spanjë, 2011

Diplomuar në Mjekësi Veterinar, Universiteti Bujqesor i Tiranes, Tirane, 2008

 

Lendet:

Riprodhim i Kafshëve, Riprodhim Kafshësh

 

 

Interesat kërkimore

Riprodhimi i kafshëve të fermës dhe atyre të shoqërimit

TITULLI

Profesor

 

 

DEPARTAMENTI

Departamenti i Lëndëve  Klinike

 

 

NDERTESA

Godina e Klinikave Veterinare

Zyra Nr. 101

 

TELEFONI

+355 692050089

 

EMAIL

dhimiter.rapti@ubt.edu.al