Designed and built with care, filled with creative elements

Top

Latest Past Veprimtari

🌱Në Universitetin Bujqësor të Tiranës u zhvillua një panel diskutimi me Ministren për Mbrojtjen e Sipërmarrjes, Edona Bilali mbi temën “Sfidat dhe mundësitë e studentëve për sipërmarrje”.

🍃Në takim morën pjesë edhe Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, Prof.Dr. Fatbardh Sallaku; Seldan Tabaku, President i Student Economic Forum; Dafina Peçi, Drejtoresha e Kongresit Rinor Kombëtar dhe Leons Hasani, Kryetari i AYLF. 🌿Paneli në sallë referoi para studentëve […]

Rektori i Universitetit Bujqësor të Tiranës, Prof. Dr. Fatbardh Sallaku priti në një takim miqësor Metin Bulut, Atasheun e Arsimit pranë Ambasadës Turke në Tiranë dhe Prof.Dr. Yavuz Ünal, Rektorin e Universitetit “Ondokuz Mayıs” në Turqi dhe ekipin e tij shoqërues.

  Fillimisht dy përfaqësuesit e universiteteve prezantuan institucionin e tyre, kapacitetet që posedojnë, burimet njerëzore, programet e studimit, projektet dhe marrëveshjet e bashkëpunimit kombëtar e ndërkombëtar, qasjet dhe prioritetet. Rektori Sallaku shprehu dëshirën që raportet miqësore të dëshmuara ndër vite […]