Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Workshop në Universitetin Bujqësor të Tiranës me përfaqësues të projektit “Pema”.

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

22

Nën

Workshop në Universitetin Bujqësor të Tiranës me përfaqësues të projektit “Pema”.

22 Nëntor @ 8:00 am - 5:00 pm
Qëllimi i këtij workshopi ka te bëjë me njohuritë mbi këtë sektor midis ekspertëve shqiptarë dhe italianë dhe me përshkrimin e  sfidave të sektorit nga këndvështrimi i kultivimit dhe prodhimit.
Koordinator shkencor i këtij projekti është Prof. Shpend Shahini, ku së bashku me të  Prof. Hajri Ismaili, Prof. Fatjon Hoxha, Prof. Zef Gjeta dhe Z. Mira Allmuca folën rreth zinxhirit të vlerës së vajit të ullirit.