Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvillon për herë të parë ceremoninë e diplomimit online për studentët afganë në Master Profesional në Hortikulturë

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

22

Sht

Universiteti Bujqësor i Tiranës zhvillon për herë të parë ceremoninë e diplomimit online për studentët afganë në Master Profesional në Hortikulturë

22 Shtator @ 8:00 am - 5:00 pm
.
12 studentët e huaj afganë kanë ndjekur studimet në UBT gjatë periudhës dhjetor 2021-shtator 2022, falë bashkëpunimit me Michigan State University.
Me përkushtimin e stafit akademik të UBT, në përrreth 1 viti mësimdhënie në gjuhën angleze në auditor dhe online, sot ata u diplomuan në Master Profesional në “Teknologji të Avancuara në Hortikulturë”.
Në bashkëpunim me Michigan State University, USA, USAID dhe përfaqësuesve të Kongresit të SHBA, UBT për herë të parë në vend ofron diplomë në gjuhën angleze për studentë të hua