Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Universiteti Bujqësor i Tiranës organizon një sesion informues për studentët lidhur me thirrjet dhe aplikimet për pjesëmarrje në programin “Erasmus +”, në kuadër të 35-vjetorit të themelimit të tij.

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

14

Tet

Universiteti Bujqësor i Tiranës organizon një sesion informues për studentët lidhur me thirrjet dhe aplikimet për pjesëmarrje në programin “Erasmus +”, në kuadër të 35-vjetorit të themelimit të tij.

14 Tetor @ 8:00 am - 5:00 pm
Ky program ka një shtrirje rajonale përtej vendeve të Bashkimit Europian, ndër të cilët jemi dhe ne, çka ofron mundësinë e shkëmbimit studentor por jo vetëm. Ai ofron shkëmbimin e dijeve dhe kulturave, përqafimin e ideve dhe vlerave europiane e për më tepër edhe të eksperiencave të ndryshme nga vende të ndryshme.
Përfaqësues të Erasmus Student Network në Shqipëri, Egi Trokthi dhe Kevin Topi zhvilluan Erasmus Day me studentët në UBT, ku shpjeguan përfitimet e këtij programi dhe mënyrat e aplikimit dhe mundësitë për aplikime në projekte të ndryshme.
ESN Tirana na bën me dije se secili student mund të bëhet anëtar i ESN dhe të japë kontributin e tij.
#studentshelpingstudents
Universiteti Bujqësor si pjesë e këtij projekti fton të gjithë studentët të bëhen pjesë e Erasmus +.