Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

U zhvillua Seminari Kombëtar në kuadër të prezantimit të rezultateve të Inventarit Kombëtar të Pyjeve

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

25

Nën

U zhvillua Seminari Kombëtar në kuadër të prezantimit të rezultateve të Inventarit Kombëtar të Pyjeve

2021-11-25 @ 8:00 am - 5:00 pm

Në ambientet e Universitetit Bujqësor të Tiranës u zhvillua Seminari Kombëtar në kuadër të prezantimit të rezultateve të Inventarit Kombëtar të Pyjeve dhe Kullotave 2018 i mbështetur teknikisht me konsulence Suedeze (Universiteti Bujqësor i Uppsala, Agjencia Suedeze e Pyjeve dhe Fakulteti i Shkencave Pyjore) në lidhje me vazhdimësinë dhe qëndrueshmëria e ketij procesi.

Te pranishëm në panel ishin: Drejtori i AKP Z. Kliti Starja
Zv. Ministre e MTM Znj. Almira Xhembulla
Rektori i UBT Prof.Dr. Fatbardh Sallaku
Dhe Z. Bjorn Merkell kordinator kombetar ne Agjencine Suedeze te Pyjeve SFA