Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

UBT uron 28-29 Nëntorin

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

28

Nën

UBT uron 28-29 Nëntorin

2021-11-28 @ 8:00 am - 5:00 pm

Të dashur student/ë e të nderuar pedagoge/ë, të gjithë ju punonjës të administratës së Universitetit Bujqësor të Tiranës dhe të gjithë shqiptarët kudo që janë,

Gëzuar nga zemra 28-29 Nëntorin!

Gëzuar festën e Flamurit dhe festën e Çlirimit të vendit!