Designed and built with care, filled with creative elements

Top
Image Alt

Prof. Giuseppe Maiorano nga Universiteti i Molises, Itali ka zhvilluar një leksion të hapur në UBT me temë “Biostatistikë dhe teknikat shkencore në kërkimin shkencor”.

Po ngarkohet Veprimtari
  • This veprimtari has passed.

16

Qer

Prof. Giuseppe Maiorano nga Universiteti i Molises, Itali ka zhvilluar një leksion të hapur në UBT me temë “Biostatistikë dhe teknikat shkencore në kërkimin shkencor”.

16 Qershor @ 8:00 am - 5:00 pm

Leksioni ka për qëllim njohjen e doktorantëve, studentëve të Masterit Shkencor dhe asistentëve të rinj me biostatistikën dhe softwer-et që përdoren në përpunimin e të dhënave për kërkime shkencore të ndryshme.

Ai prezantoi për studentët rëndësinë që ka përpunimi dhe interpretimi i të dhënave statistikore përmes softwer-in SPSS apo teknikave statistikore më të fundit në fushën e kërkimit që ata kryejnë.

Për kërkuesit e rinj leksioni ishte shume i vlefshem pasi ishin shumë të qarta dhe të detajuara mostrat e shpjeguara me testet statistikore dhe ekonomike më të njohura dhe më të përdorura për kërkimet e ardhshme shkencore.

Ky takim vjen në kuadër të vazhdimësisë së projektit Erasmus mes dy universiteteve.